Vilka är vi? 

"För oss är en viktig värdegrund i arbetet att ni som kunder ska känna er trygga med oss." 


Netech villaservice är ett seriöst byggföretag, med mångårig erfarenhet inom byggbranschen. Företaget tog sin början våren 2007 och är nu verksamt inom ett antal områden såsom byggnationer av olika slag, fönsterbyten, renoveringar, ombyggnationer/nybyggnationer och takbyten etc. 

Härliga killar, som bjuder på sig själva och har en hög nivå på arbetena dom utför. Hängivna till arbetet och är inriktade på att kunden ska bli nöjd, med en superhärlig inställning.


Här kan du få lite information om oss.  

Henrick Sirén

Hej! Henrick heter jag och är född -92. Jag har arbetat på Netech sen 2012. Då som tidigare anställd, men sen 2018 är jag även delägare. Jag gick byggprogrammet på gymnasiet och har sen dess låtit min kreativa sida inom bygg och teknik få göra sitt. För mig är det viktigt att kunden är nöjd och att arbetet jag levererat ska vara ordentligt genomfört och till kundens önskemål. 

Markus Nielsen

Hej! Markus heter jag och är född -72. Jag startade ne-tech 2007, då genom att jobba både kvällar och helger efter mitt fasta jobb. Jag ville börja bygga en kundkrets, som jag idag tycker vi har lyckats enormt bra med. Idag kan jag fokusera fullt på företaget och jag trivs med mitt jobb och kan inte tänka mig att jobba med något annat. Vill alltid ge 100% på det arbete jag utför hos kunden och är mån om att det jag gör ska vara noggrant genomfört.